PALAUTTEITA YHTEISTYÖSTÄ

"Annika Eklöf on tapahtumatuottajana rautaa!

Hän on tarkka visionääri, jolla on kyky nähdä samaan aikaan kokonaisuus, sekä tärkeät yksityiskohdat tapahtumassasi. Annikan kanssa on ilo työskennellä!

Olen työskennellyt tapahtuma-alalla yli kaksikymmentä vuotta ja suositteleen Annika Eklöfiä lämpimästi tapahtumasi tuottajaksi

Maarit Poussa

Näyttelijä / juontaja

"Annika Eklöf toimi Tampereen elokuvajuhlilla tuotantokoordinaattorina vuonna 2021.

Annikan tehtäviin kuului festivaalituotannon eri osa-alueiden suunnittelu koordinointi ja toteutus. Annika on idearikas, oma-aloitteinen ja luotettava kumppani ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä Annikan kanssa."

Laura Laaksonen

Toiminnanjohtaja,

Tampereen elokuvajuhlat

"Annika Eklöf on suunnittelut paljon positiivista huomiota herättäneen projektin, jossa taidetta, teknologiaa, matkailua ja liiketoimintaosaamista on yhdistetty erittäin luovalla tavalla. Hän on johtanut projektia taidolla ja hyvällä asenteella. Hänen viestintä- ja markkinointitaitonsa ovat kiitettävällä tasolla. Suosittelen Annika Eklöfiä erittäin lämpimästi vastaaviin tehtäviin."

Jari Iisakkala

Johtaja, palveluliiketoiminta-osaamisalue Satakunnan ammattikorkeakoulu

TAPAHTUMIA

Monen toimen mies - Oskar Kivi

Huittisten museon vuoden 2022 näyttely pohjautuu Kulttuurikierros Huittinen -lisätyn todellisuuden kierrokseen (ks. alla). Olin suunnittelemassa ja rakentamassa näyttelyä Huittisten museon museonjohtaja Satu Rantalan sekä Huittisten matkailuoppaan Tarja Eklöfin kanssa.

Huittislaista taidetta -taidenäyttelyssä toin esille 10 huittislaisen taiteilijan töitä. Työt olivat esillä viikonlopun ajan heinäkuussa 2019 Virtasen kaupan makasiinissa Huittisten keskustassa. Kävijöitä näyttelyssä n. 200. Kuvassa näkyy taiteilijoiden Milla-Sofia Niemi, Anu-Liisa Koskisuo, Jani Rajamäki sekä Ilona Tala teoksia.

MitäsMitäsMitäs festivaali on Nuutajärvellä järjestettävä monitaidefestivaali. Koordinoin tapahtuman lipunmyyntipisteen toimintaa vuosina 2021 sekä 2022

Olin mukana Huhtamon kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla tuotantokoordinaattorin ominaisuudessa vuosina 2017 ja 2021.

Tampere Film Festival

Toimin Tampereen elokuvajuhlilla vuonna 2020 tuotantoassistenttina ja 2021 tuotantokoordinaattorina.

Tampereen elokuvajuhlat on yksi Euroopan arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista.

Lauhan Lähiruokafestivaalilla toimin tapahtuman ideoijana sekä tuottajana vuosina 2018 ja 2019. Tapahtuma toi paljon positiivista näkyvyyttä maaseutukylälle sekä ruoantuottajille. Ohjelmassa oli monipuolisen ruokatarjonnan lisäksi elävää musiikkia, sirkusta, lastentapahtumaa ym.

VIRTUAALITAPAHTUMAT JA -SEIKKAILUT

Kulttuurikierros Huittinen on lisätyn todellisuuden kierros Huittisten keskustassa, joka sisältää kymmenen herätetaulua noin kolmen kilometrin mittaisen reitin varrella. Kierros on totetettu Salmi AR -sovelluksella. Toimin hankkeessa projektipäällikkönä. Taulujen visuaalisista sisällöt on luonut kuvataiteilija Into Kaataja, käsikirjoitukset opas Tarja Eklöf ja näyttelijäntyöt teki Teatteri Hirvenpää. Kierros julkaistiin syyskuun 24. vuonna 2021.

Kuva otettu Huittisten kaupungintalon edessä olevasta taulusta. Etualalla näkyy avautuva lisätty todellisuus. Rusthollari Oskar Kiven digitaalinen muotokuvapatsas. Kaikkien taulujen aiheet pohjautuvat paikallishistoriaan noin sadan vuoden taakse.

Virtuaalinen kierros JK Brossin liiketilaan. 360-kuviin pohjautuvassa kierroksessa pääsee katselemaan yrityksen tuotteita virtuaalisesti. Katsoja pääsee kääntämään kuvaa ja liikkumaan tilassa kuvasta toiseen. Klikkaamalla lisättyjä elementtejä, näkee esimerkiksi lisätietoja tuotteista.

Virtuaalitapahtuma Lauhan kylään. Tapahtumaan sisältyi virtuaaliseikkailu kylälle, josta löytyi myös kyläläisten videotervehdyksiä, virtuaalikahvit, sekä erillinen sivu, johon kerättiin muistoja kyläläisiltä. Lauhan kylän sivut löytyvät osoitteesta www.mistaruokatulee.fi

Virtuaaliseikkailu Lauhan kylään löytyy TÄÄLTÄ

Virtuaaliseikkailu Lauttakylän kouluun.

Virtuaaliseikkailu vanhaan, purkukuntoiseen Lauttakylän kouluun. Virtuaaliseikkailussa katsoja voi itse päättää mihin suuntaan katselee ja kulkee.

Turvallinen ja helppo tapa esitellä tilaa tai ympäristöä.

Kierros löytyy kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ