PALAUTTEITA YHTEISTYÖSTÄ

"Annika Eklöf on tapahtumatuottajana rautaa!

Hän on tarkka visionääri, jolla on kyky nähdä samaan aikaan kokonaisuus, sekä tärkeät yksityiskohdat tapahtumassasi. Annikan kanssa on ilo työskennellä!

Olen työskennellyt tapahtuma-alalla yli kaksikymmentä vuotta ja suositteleen Annika Eklöfiä lämpimästi tapahtumasi tuottajaksi

Maarit Poussa

Näyttelijä / juontaja

"Annika Eklöf toimi Tampereen elokuvajuhlilla tuotantokoordinaattorina vuonna 2021.

Annikan tehtäviin kuului festivaalituotannon eri osa-alueiden suunnittelu koordinointi ja toteutus. Annika on idearikas, oma-aloitteinen ja luotettava kumppani ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä Annikan kanssa."

Laura Laaksonen

Toiminnanjohtaja,

Tampereen elokuvajuhlat

TAPAHTUMIA

Huittislaista taidetta -taidenäyttelyssä toin esille 10 huittislaisen taiteilijan töitä. Työt olivat esillä viikonlopun ajan heinäkuussa 2019 Virtasen kaupan makasiinissa Huittisten keskustassa. Kävijöitä näyttelyssä n. 200. Kuvassa näkyy taiteilijoiden Milla-Sofia Niemi, Anu-Liisa Koskisuo, Jani Rajamäki sekä Ilona Tala teoksia.

Tampere Film Festival

Toimin Tampereen elokuvajuhlilla vuonna 2020 tuotantoassistenttina.

Tampereen elokuvajuhlat on yksi Euroopan arvostetuimmista lyhytelokuvafestivaaleista.

Lauhan Lähiruokafestivaalilla toimin tapahtuman ideoijana sekä tuottajana vuosina 2018 ja 2019. Tapahtuma toi paljon positiivista näkyvyyttä maaseutukylälle sekä ruoantuottajille. Ohjelmassa oli monipuolisen ruokatarjonnan lisäksi elävää musiikkia, sirkusta, lastentapahtumaa ym.

VIRTUAALITAPAHTUMAT JA -SEIKKAILUT

Virtuaalitapahtuma Lauhan kylään. Tapahtumaan sisältyi virtuaaliseikkailu kylälle, josta löytyi myös kyläläisten videotervehdyksiä, virtuaalikahvit, sekä erillinen sivu, johon kerättiin muistoja kyläläisiltä. Lauhan kylän sivut löytyvät osoitteesta www.mistaruokatulee.fi

Tällä hetkellä työn alla on virtuaaliseikkailu vanhaan, purkukuntoiseen Lauttakylän kouluun. Virtuaaliseikkailussa katsoja voi itse päättää mihin suuntaan katselee ja kulkee.

Turvallinen ja helppo tapa esitellä tilaa tai ympäristöä.