Lyhyesti minusta

Hei! Nimeni on Annika. Olen kolmen pojan äiti ja koulutukseltani liiketalouden Tradenomi (YAMK) sekä Kulttuurituottaja (AMK).  Erikoistuin johtamiseen ja asiakaslähtöiseen palveluliiketoimintaan ylemmissä opinnoissani ja tapahtumatuotantoon kulttuurituottajan opinnoissa. Olen työskennellyt aiemmin rahoitusalalla 9 vuotta.

Tapahtumatuotanto on pitkään jo ollut minulle tärkeää ja vienyt runsaasti vapaa-aikaani.  Tapahtumien ja juhlien tuottaminen on ollut intohimoni.  Minulla on kokemusta sekä pienistä, että isoista tapahtumista. Yritykseni Lauhan Kanoottivuokraamo Oy tarjoaa lisäksi matkailupalveluita.

Haluan luoda ihmisille elämyksiä ja tuoda tapahtumien myötä esille tärkeitä aiheita. Rakastan ongelmanratkaisua ja olenkin parhaimmillani silloin, kun tapahtuma tai juhlat ovat käynnissä ja pitää ratkoa ongelmia nopeasti paikan päällä niin, ettei vieras huomaa ongelmaa edes olleen. Tarkka ja hyvä etukäteissuunnittelu on tärkeää, mutta kokemuksesta tiedän, että aina syntyy tilanteita joihin ei vain ole mahdollista varautua etukäteen.


Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse numerosta 0504024097 arkipäivisin 9-15 tai sähköpostilla osoitteesta annika@annikaeklof.fi

Mikäli en juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan, soitan kyllä takaisin. Myös WhatsApp tavoittaa!

Kiva kun pysähdyit sivuilleni!


Aurinkoa, iloa, valoa!