Lyhyesti minusta

Hei! Nimeni on Annika. Olen kolmen pojan äiti ja koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Valmistun lähiaikoina myös kulttuurituottajaksi (AMK). Työurani olen tehnyt rahoitusmaailmassa.

Tapahtumatuotanto on pitkään jo ollut minulle tärkeää ja vienyt runsaasti vapaa-aikaani.  Tapahtumien ja juhlien tuottaminen on ollut intohimoni.  Minulla on kokemusta sekä pienistä, että isoista tapahtumista.

Unelmista totta

Vuonna 2019 päätin jäädä opintovapaalle työstäni ja opiskella tapahtumatuotannosta itselleni ammatin. Opiskelutahtini on ollut nopea ja tämän vuoksi opinnot ovatkin jo loppusuoralla. Vihdoinkin minusta tuntuu siltä, että teen juuri sitä, mitä minun kuuluukin tehdä.

Haluan luoda ihmisille elämyksiä ja tuoda tapahtumien myötä esille tärkeitä aiheita. Rakastan ongelmanratkaisua ja olenkin parhaimmillani silloin, kun tapahtuma tai juhlat ovat käynnissä ja pitää ratkoa ongelmia nopeasti paikan päällä niin, ettei vieras huomaa ongelmaa edes olleen. Tarkka ja hyvä etukäteissuunnittelu on tärkeää, mutta kokemuksesta tiedän, että aina syntyy tilanteita joihin ei vain ole mahdollista varautua etukäteen.

Teen mielelläni myös kaikenlaisia toimistohommia, joihin pienyrittäjä saattaa tarvita apua. Mikäli haluat, että joku muu suunnittelisi somepäivityksiä, asiakaskirjettä, lehdistötiedotetta tms puolestasi, ota yhteyttä.


Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse numerosta 0504024097 arkipäivisin 9-15 tai sähköpostilla osoitteesta annika@annikaeklof.fi

Mikäli en juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan, soitan kyllä takaisin. Myös WhatsApp tavoittaa!

Kiva kun pysähdyit sivuilleni!


Aurinkoa, iloa, valoa!