Muistilista tapahtumajärjestäjälle

12.10.2020
Tapahtuman järjestämiseen pätee sama vanha viisaus kuin moneen muuhunkin asiaan, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvää suunnittelua ei voi liiaksi korostaa. Ota muistiinpanovälineet esille ja aloita siitä, että mietit seuraavia asioita.


MITÄ, KENELLE, MIKSI

Selvitä ensimmäiseksi itsellesi mahdollisimman tarkasti se, mikä tapahtumasi tarkoitus on ja kenelle se on suunniteltu. Minkälaisen tapahtuman haluat järjestää, miten sen teet ja mitä tapahtumalla tavoittelet? Tässä vaiheessa on hyvä ottaa muistiinpanovälineet esille ja pyrkiä saamaan selkeä vastaus näihin kysymyksiin ihan paperille. Nämä ovat ne asiat, jotka kiteyttävät koko tapahtumasi ja joiden ympärille kaikki rakentuu. Kirjaa ylös tapahtuman päämäärä ja visio. Nämä on hyvä pitää esillä läpi tapahtumaprosessin ja tuoda selväksi myös kaikille tapahtumassa työskenteleville. Kun päämäärä ja visio on kaikkien näkyvillä, on tapahtuman toteuttaminen huomattavasti helpompaa.

Luvat ja pakolliset suunnitelmat

Käytä kuvaosioita jakaaksesi sisältöä visuaalisesti

Otsikoiden lisäksi kuvaosiot ovat oiva keino, jolla jakaa sisältö oikeisiin paikkoihin. Blogitekstisi pääosiot voi erottaa toisistaan kuvilla, jotka liittyvät kirjoituksen aiheeseen.

You can also use blockquote formatting to quote some wise words.

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni.